Kolåsens Fjällhotell restaurang

Ren mat från fjället. God hemlagad mat på bra råvaror.

Information

På Kolåsens Fjällhotell värnar man om djur och natur och väljer i första hand ekologiskt och närodlat. Menyerna varierar efter tillgång och efterfrågan men basen är alltid det jämtländska. Man har egna får och grisar och köper ren- och älgkött från djur som betat i Skäckerfjällen. Öringen och Rödingen kommer från Jämtländska sjöar och kantareller och hjortron plockas på fjället.

Restaurangen håller öppen för vintersäsongen och serverar kvällens middag kl 18.00 varje kväll. Middag förbokas senast dagen innan. Alltid med reservation om att det kan vara fullt. Lunch och café lördag och söndag 12-15

Bor du på hotellet ingår frukost och du kan välja till halvpension vilket innebär en trerättersmiddag på kvällen och ett lunchpaket med termos från frukostbuffén.

Vägbeskrivning

Väg 336 till Kolåsen är en av Sveriges vackraste vägar! Med bil åker du E14 från Östersund till Järpen och därifrån väg 336. Det är nu åtta mil kvar till Kolåsen, och vägen är både asfalterad och fantastiskt vacker. Du kan även komma hit via Verdalsöra i Norge. Från Åre Björnen är det sju och en halv mil och du tar vägen förbi Huså herrgård och Digernäset.