Kick back and relax

Alla trivs inte med att bo i tält, laga mat över stormkök och smörja ansiktet med myggmedel. 

Det finns många sätt att uppleva fjällen på och självklart kan du även sätta en guldkant på din vistelse. Vad sägs om att njuta av fjället under dagen för att sedan landa i en skön säng med vita lakan på kvällen? Att snöra på sig leriga vandringskängor under semestern behöver inte utesluta goda middagar, sköna sängar och smarriga frukostbufféer. 

Åre är en perfekt destination om du vill blanda friluftsliv med goda middagar och behagliga boenden. Här finns det en mängd lättillgängliga leder med start från torget, där du enkelt tar dig upp på Åreskutan och ut i naturen. På appen Åre Trails hittar du allmän information om de olika lederna och kan hitta en som passar din nivå. Oavsett vilken led du väljer så kommer du att få njuta av frisk luft och härliga utsikter.  

Ett mysigt alternativ när du ska ut på tur, är att ta med dig en god lunch i ryggsäcken. Det spelar ingen roll om du är ute hela dagen eller bara i någon timme, fika sitter aldrig fel. Packa ned goda smörgåsar, kaffe på termos och en vattenflaska som ni sedan avnjuter vid en fin utsikt.

Väl tillbaka i byn igen kan du landa på ditt boende, snöra av dig kängorna och ta en varm dusch. Njut av stillheten och låt din kropp återhämta sig efter en dag av aktiviteter. När magen börjar kurra finns det ett stort utbud av restauranger att välja på. Åredalen inhyser en matkultur av hög kvalité, det enda du behöver göra är att sätta dig ned vid ett uppdukat bord och njuta.

Det ena behöver helt enkelt inte utesluta det andra. Få det bästa utav två världar genom att bjuda in till både lyx och naturnära upplevelser under din semester. Säg hej då till vardagsstressen och välkomna istället avkoppling med naturen som sällskap.