Hotell Kittelfjäll

Kittelfjäll - En liten fjällby med fantastisk natur som ger tid för avkoppling och återhämtning.

Information

Här kan du njuta av härliga naturupplevelser i fjällmiljö. Varför inte ta en kortare dagstur till Vojmån och grilla lunch vid ett av våra många vindskydd? Eller vandra längs sagostigen och hör berättelsen om Bergakungen och hans dotter och lär om bygdens historia. För den som vill fjällvandra kanske en längre vandring med övernattning i Bleriksstugan lockar eller närheten till fina fiskevatten där du kan fånga harr, röding och öring? För den som gillar skogens guld är hösten en vacker och härlig årstid med möjlighet att plocka hjortron och kantareller.

När du kommer tillbaka till hotellet efter en dag på fjället kan det vara skönt med ett avkopplande bad i våra badtunnor eller värma sig i vår bastu med fantastisk utsikt över Borkan innan middag och vi lovar att du kommer aldrig vilja åka härifrån….

Hotell Kittelfjäll - litet fjällhotell med unik känsla.
Vi erbjuder boende i dubbelrum, vandrarhemsrum eller stugor. Vi serverar en enkel frukostbuffé under sommaren och hösten och håller öppet för lunchservering. För den som vill äta middag hänvisar vi till Hotell Granen ca 4km från Hotellet.