Träningsresan

Dags för energiboost! Det är ingen hemlighet att rörelse hjälper oss att må bättre och att frisk luft får oss att tänka klarare. Idag är det härligt nog lika accepterat att gå runt i träningskläder på kontoret som i en nystruken skjorta. Genom att träna får vi bland annat mer energi, blir mer produktiva och har lättare för att knyta sociala kontakter. Ta med dina kollegor till vacker natur, bjud in till svettiga utmaningar och få tillbaka ett team fyllt utav ny kraft.

Byt ut er vanliga träning mot att springa trail genom slående fjällmiljöer, köra gympasset utomhus eller cykla fram genom lummiga skogar. Ta er till nästa nivå genom att ha pass tillsammans med erfarna coacher och få med användbara tips hem. Då det är viktigt att träna hållbart och med glädje ser vi till att det finns någonting för alla, oavsett nivå. Det aktiva kombineras med avkopplande upplevelser så som att få skåla i ett glas bubbel, njuta av goda middagar eller mjuka upp kroppen genom att bada bastu. 

Vår långa erfarenhet gör att vi vet vad som fungerar och hur det görs på rätt sätt. Hos oss får ni ett personligt och professionellt bemötande där vi hjälper er att anordna en resa värd att minnas.
Mer info

Uppgradera din resa hos oss ytterligare genom att välja till vårt värdskap.
Utöver att vi hjälper dig med all projektledning kan du nu även få uppleva lyxen med att ha en värd på plats under hela er resa. En personlig kontakt som du kan lita på i alla lägen och som guidar er genom upplevelsen. Er värd tar emot dig och ditt gäng vid ankomst och hjälper er med såväl incheckning som avresa. För att ni ska kunna koncentrera er på vad som är viktigt står vår värd på stand by och är alltid redo för frågor som kan uppkomma. Vi ser till att du som arrangör får visa ditt bästa jag och kan slappna av med vetskapen om att ni är i trygga händer.

Ring så kan vi berätta mer
020-24 24 25