Teamresan

En hälsosam arbetsplats ligger i topp på önskelistan hos dina anställda. Det ska vara kul att gå till jobbet, en glädje att få ta sig ann veckans utmaningar och träffa sina kollegor. Något som kan tas förgivet, men som med allt, kräver regelbundet underhåll. Hälsa är så mycket mer än goda relationer, det handlar om välmående i team, grupper samt hos enskilda individer.

Syftet för den här resan ser olika ut för varje företag och upplevelserna anpassas därefter. Ta del utav övningar där teamwork står i fokus och lär känna varandra bättre. Lyssna på inspirerande föreläsare som hjälper er att fläta ihop gruppen eller stärk er gemenskap genom att laga middag tillsammans på kvällen. Det är viktigt att få skratta och bygga nya minnen tillsammans, gärna genom aktiviteter i vår vackra fjällmiljö.

Vår långa erfarenhet och lokala expertis innebär att ni tryggt kan få hjälp att förenkla er planering. Hos oss får ni ett personligt omhändertagande där vi ser till skapa den resa ni behöver.
 

Mer info

Uppgradera din resa hos oss ytterligare genom att välja till vårt värdskap.
Utöver att vi hjälper dig med all projektledning kan du nu även få uppleva lyxen med att ha en värd på plats under hela er resa. En personlig kontakt som du kan lita på i alla lägen och som guidar er genom upplevelsen. Er värd tar emot dig och ditt gäng vid ankomst och hjälper er med såväl incheckning som avresa. För att ni ska kunna koncentrera er på vad som är viktigt står vår värd på stand by och är alltid redo för frågor som kan uppkomma. Vi ser till att du som arrangör får visa ditt bästa jag och kan slappna av med vetskapen om att ni är i trygga händer.

Ring så kan vi berätta mer
020-24 24 25