All inclusive

Luta dig tillbaka, vi är här för dig.
En av våra största styrkor på Destination Fjällen är vår långa erfarenhet av att skräddarsy resor, oavsett hur stor grupp det handlar om. Låt oss guida er genom upplevelsen, hela vägen från idé till handling. Personligt, proffsigt och enkelt – varför göra det svårare än så? Lägg krutet på rätt saker och låt oss ta hand om resten. 

Hur kan det då se ut?
Vi hjälper er med all planering och fungerar som er stabila punkt under hela resan. Som företag kommer ni att ha kontakt med en och samma person genom alla steg, då vi värdesätter det personliga bemötandet högt. Det innebär att en utav oss från Destination Fjällen kommer att hjälpa er med allt från offertförfarande till att boka bord på den bästa restaurangen. Vi möter er vid ankomsten och är tillgängliga under hela er vistelse, ända tills vi får vinka av er för hemresa. Ni koncentrerar er på det roliga och produktiva – resten fixar vi.

Genom vår lokala kännedom kan vi presentera förslag på smakrika matupplevelser, spännande aktiviteter och tipsa om sevärdheter som passar för er. Vårt stora kontaktnät gör att vi kan leda er till guldkornen i fjällen och möjliggör skapandet av unika möten. Självklart ser vi även till att ni slipper onödigt pappersarbete och erbjuder en faktura för hela upplevelsen. 

Vi är genuint engagerade och strävar alltid framåt. Att vi dessutom har fjället runt vår husknut gör att vi kan addera en touch av naturen i allt vi gör.