Grupp- och konferensresor

En konferens i fjällen är att komma till en helt annan värld och lämna jobbvardagen på ett väldigt effektivt sätt. Fjällmiljön, oavsett årstid, är idealisk för aktiviteter i grupp som lockar fram lagandan och knyter nya band inom organisationen.

Att göra saker tillsammans i naturen förenar och formar individer till fungerande team. Varva aktiviteterna med ett lagom mått av konferenstid och du uppnår organisationens mål med resan. Och glöm för all del inte bort de viktigaste ingredienserna, stugmyset och gemenskapen framför brasan! 

Destination Fjällen har flerårig erfarenhet av att organisera konferenser och gruppresor i fjällvärlden. Vi vet vilka fjällorter och anläggningar som fungerar för en mindre ledningsgrupp, och vad som passar bäst när flera hundra deltagare ska konferera tillsammans. Ta hjälp av oss med allt från att hitta rätt bland olika fjäll, vilka aktiviteter som fungerar vid olika tidpunkter, hitta en lokal kock som tillsammans med deltagarna lagar middag av lokala råvaror, att boka plats närmast bandet på after skin, och att organisera alla deltagares bokningar och resedetaljer. Allt för att du som bokar ska kunna slappna av och vara en av resans deltagare.

Kontakta oss för att få en offert på din konferens i fjällen. Du bestämmer själv hur mycket du vill ha hjälp med att organisera. Vill du att vi skräddarsyr en helhet från dörr till dörr eller vill du bli guidad att hitta rätt boende eller aktivitet för din vistelse i fjällen?

MAILA OSS SÅ HJÄLPER VI DIG

Destination Fjällen samlar hela fjällvärlden på samma ställe. Vi hjälper dig att hitta inspiration till bra boende och aktiviteter i fjällvärlden. Här kan du boka stuga, hotell, pensionat och andra boenden i fjällen. Vi erbjuder även ett stort urval av aktiviteter och upplevelser som du kan boka direkt från sidan. Hos oss ska det vara riktigt enkelt att boka online. Vi på Destination Fjällen älskar fjällen sommar som vinter - vi ser fram emot att hjälpa dig boka din bästa fjällsemester!