Bydalens Wärdshus

Bo bekvämt i moderna lägenheter med närhet till liftar, skidspår och wärdshus. Vi erbjuder lägenheter i olika storlekar med allt från 4 till 12 bäddar. Samtliga lägenheter har bastu och många har även diskmaskin och en del braskamin. Bydalen hittar du några mil från Östersund och Åre i jämtländska Oviksfjällen. Den lilla byn Bydalen är en av flera små byar i destination Bydalsfjällen med stort pistsystem och riktig alpkänsla.

Information

I Bydalens lägenheter bor ni bekvämt. Boendet har allt man behöver för en vistelse i fjällen.

I Månen finns i storlekarna 4+2, 8+2 och 10+2 bäddar.
Norrskenet finns lägenheter med 4+2 och 8+2 bäddar.
Lägenheterna i Solen har 6 bäddar.


I Bydalens Wärdshus erbjuder vi allt från dagens lunch till 'a la carte och temakvällar. Det går att åka skidor till och från restaurangen. Skiduthyrningen ligger strax nedanför wärdshuset och erbjuder ett brett sortiment av vintersportsutrustning.

Slutstädning ingår i priset vid bokning under vintern. Under barmark så är det en tilläggstjänst som går att köpa till. Sänglinne ingår ej men kan köpas till.

Vid senare ankomst än kl.18.00 vänligen kontakta receptionen innan på tfn 0643-32011 så läggs nyckel ut.

Boka

Vägbeskrivning

Följ väg 321 mot Hallen. Sväng av vid kyrkan i Hallen mot Bydalen/Hovde/Höglekardalen. Följ Bydalsvägen i ca 20 km tills du passerar de första liftarna på höger sida. på höger sida av vägen ser du en stor svart byggnad; Bydalens Restaurang står det på fasaden. Sväng upp höger vid den stora svarta träskylten som pekar upp mot receptionen. Parkering finns på gaveln och baksidan. Välkommen att checka in i receptionen.