Brattlandsgården, en egen gård

Brattlandsgården är ett verkligt boende i Åredalen och har historia sedan 1897. Beläget 8 km öster om Åre centrum (10 min bilväg), med underbar utsikt över fjällvärlden. Lokal bussförbindelse med Åre morgon och eftermiddag, alla vardagar och helger.

Information

Brattlandsgården erbjuder 35 sängplatser fördelat på 14 rum. Det är tvåbäddsrum, trebäddsrum och fyrbäddsrum. Alla rum har handfat på rummet och det är blandat enkelsängar och våningssängar.

Sammantaget med kök är det ca 200 kvm gemensamma utrymmen. Gården passar perfekt för konferens, bröllop, födelsedag, träningsläger eller semester med dina vänner eller familj.

I grundpriset hyr man huvudbyggnaden på gården för att sköta sig själv, men vi kan även hyra in kökspersonal så ni kan få all mat lagad. Det går bra att hyra lakan/handdukar och köpa till dagstäd så blir er vistelse på gården full-service. Slutstäd ingår i priset.

I anslutning till gården har vi ett eget längdspår för klassisk åkning som är 3,8 km långt. St. Olovsleden passerar gården och är en väldigt fin vandring- och mountainbikestig.

Aktiviteter sommartid:
Ädelfiske i Brattlandsströmmen (fiskekort säljes).
Lämplig natur för fjällvandring.
Forsränning, klippklättring, grottkrypning, skärm- och hängflyg, golf (18-hålsbana), cykla mountainbike på Åreskutan.

Aktiviteter vintertid:
Skidåkning: Åreskutan, Ullådalen, Björnen, Duved, Trillevallen och Edsåsdalen.
Skotersafari, hundspann och kälkåkning.

Kontaktinformation:
Tel: 0647-30138
E-mail: [email protected]
Webb: http://www.brattlandsgarden.se/

  • Address: Brattlandsgården 615 83796 Undersåker

Vägbeskrivning

Huset ligger 8 km öster om Åre längs E14. Tågstationen i Undersåker ligger 4 km från Vandrarhemmet. Länstrafikens bussar har en hållplats endast 200 meter från gården. Tidtabeller hittar ni på www.lanstrafiken-z.se/tidtabeller/