Bokategefjall.se

Hyr boende i Tegefjäll.

Information

Bokategefjall.se erbjuder prisvärda boenden i Tegefjäll, Åre med lite mer personlighet. Hos oss kan du räkna med vässade knivar och äggskärare.

I Tegefjäll bor du bekvämt i lugn genuin fjällmiljö med pisten eller vandringsleden bakom husknuten. Att hyra boende i Tegefjäll betyder också lägre priser än i Åre. Tegefjäll är generellt det billigaste området i Åredalen.

Oavsett om du önskar billigt eller lyxigt boende så har vi bra alternativ att erbjuda. Alla våra boende alternativ ligger ski in ski out och med parkeringsplats utanför dörren.

I Tegefjäll finns enligt många den bästa offpisten. Skogen är gles och Mullfjället skapar lä så att pudersnön inte blir vindpinad. Tegefjäll är inte heller så väderkänsligt. Här går liftarna i ur och skur och skidåkningen blir väldigt effektiv då det sällan eller aldrig är liftköer i Tegefjäll.

Tegefjäll passar alla, proffs som nybörjare. Här finns allt man behöver för en skidsemester; restauranger, skiduthyrning och värmestugor. Vill man ha lite mer fart och fläkt ligger Åre med sitt enorma utbud av nöjen och aktivteter nära. Skidbussar tar dig från morgon till kväll in till Åre.

Vill man gå på tur gör man det direkt ifrån Tegefjäll med miltals av leder. På sommaren kan du bada vid Tegeforsen eller varför inte vandra upp till den gamla fäboden Fjällvallen. Här finns alla möjligheter till både en aktiv och lugn semester.

Kontaktinformation:
Tel: 070-320 93 88
E-mail: [email protected]
Webb: www.bokategefjall.se