Allt utanför dörren - Lake Lodge Åre

Det nybyggda Lake Lodge ligger så nära Åresjön det går utan att det skulle behöva flyta. I huset ligger även Skysport, som erbjuder tandemflygning och skärmflygarkurser. Skidsystemets nav, VM8:an ligger på andra sidan vägen och erbjuder ofta kvällsskidåkning.

Information

Vid VM8:an ligger även VM-arenan där det arrangeras en mängd stora evenemang varje vinter. Det var här VM i alpint arrangerades 2007. Nästa VM arrangeras 2019 och i Lake Lodge bor du på första parkett.

Du har även absolut närhet till Åresjöns is för längdåkning eller skoteråkning. Det är gångavstånd, 5 min, till Åre Centrum för shopping och mataffärer. Bageri och restauranger finns inom 300 meter. Avståndet till järnvägsstationen är ca 600 meter.

Alla lägenheter har veranda i syd, eller väst läge- med fantastisk utsikt över Åresjön och Renfjället. De har även tvättmaskin och torkskåp, bastu, skidförråd och vallarum.

Båtplats och grillplats finns på sommaren, medan snöskoterparkering och längdspår finns på vintern.

Vägbeskrivning

Lake Lodge ligger på Årevägen 173 i västra delen av Åre. Precis nedanför Åres mest populära lift, VM8:an. Det är gångavstånd, 800 meter, till centrala Åre (Torget). Järnvägsstationen ligger 700 meter öster om Lake Lodge.